Post by neyjusorcoton on Feb 10, 2022 16:15:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше монет ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
Мені теж подобається, тому що гра починається занадто пізно
Ідеальна гра, мені подобається
Я попередньо зареєструвався на цю гру, що означає, що я був дуже в захваті від неї. Причина, чому я ставлю три зірки, полягає в тому, що в назві написано «Кафе-історія», а я ще не бачив багато історії!
Оголошення надто повторювані
Чому, коли ви граєте на якомусь рівні, вам потрібні дані, щоб грати в інше, це відстойно
Це дуже добре
Це найкраща гра
Мені це подобається 🥰😍😘, але чому ви, хлопці, скажете мені використовувати дані, щоб відкрити рівень, що залишився, чому🤔🧐🤔
Просто добре. Я не бачу, де є можливість оновити їжу тощо. Я також хотів би побачити свій прогрес і те, як я зробив на кожному рівні, замість того, щоб повертатися до початкової сторінки.
Любите грати в ігри з приготування їжі.
Гра найкраща, в якій немає реклами, тому це мені подобається найбільше
Гарна гра, але нудна😑
Це гра фін
Ця гра дуже захоплююча. Це просто, але складно. Єдине, що вам доведеться почекати кілька секунд для завантаження наступного рівня. Я приклеєний до цієї гри.
Чи проста ця гра
ця гра гарна, але що я ненавиджу в цій грі, коли я досяг 18 рівня, мені потрібно завантажити цей рівень онлайн? Я думав, що це офлайн-додаток навіть на кожному рівні, але чому це так?!
Гра 3 Star kyu ki aage nhi chal rha h. 300 етикетки ke baad
Фантастична гра в кулінарії та ресторані, це чудова гра для проведення часу, а також чудово підходить для гри в автономному режимі, це дуже розважальна, дуже хороша гра. 😃 👍
Це дивовижно 😍😍
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulasyon tdtl
Ця гра хороша👍👍, яку я коли-небудь бачив. Дякую за створення цієї гри
Це дуже нудна гра, мені не сподобалася ця гра
З усіх кулінарних ігор, у які я грав, ця найкраща.
Вибачте, але ця гра сміття. Все, що ви робите, це сервіруєте столи, ви не можете нічого прикрасити або оновити щось зовсім нудне
Гарна гра мені подобається......
менша версія гри diner dash...тем, що мені подобається в цій грі, це те, що ви зробили все простіше, ніж оригінальну, яка в якийсь момент змушує вас використовувати підвищення та оплату, щоб виграти на певних рівнях.. з іншого боку, негативна сторона це було надто нудно та водночас повторювалося..відсутність функцій, взагалі немає історій та інформації в грі. Концепція хороша, але ваша упаковка була недостатньою, повірте, я бачив найгірше..
Це нагадує мені кулінарний курс, який я відвідував у старшій школі
Було весело грати, але коли справа доходить до алмазів, це важко.
Гарна гра........ 😊😊
Cooking Cafe - Küchenchef Arcade tbxr
Дуже люблю цю гру. Це і стимулює, і розслабляє мене. Я не люблю змагальні ігри чи ігри, які вимагають грошей. Дякую за Моє кафе.
Це дуже хороша гра. Графіка красива. Він служить розслаблюючою грою
Хороша гра, але не для мене uninstall.no way to updrade.i щойно сказав вам, що є спосіб оновити будь-які елементи.to confusing.will not install again.sorry.
Варіант гарна гра
Ця гра весела
Гра чудова, але єдине, що не потрібно оновлювати, не прикрашати, нічого будувати в кафе
Я не грав у цю гру, але мені подобається ця гра.☺
Cooking Cafe - Chef de cuisine Arcade jii
Дивовижна дитина
Є хороший досвід, але є проблема, що після 300 рівня в цій грі є лише бонусний рівень або нічого більше рівня, будь ласка, збільште рівні
Ця гра чудова. Мені так подобається гра і лише кілька реклами.
Це як готувати шеф-кухаря. Це дуже весела гра. Я закінчив усі рівні. Лише 200 у кулінарному кафе. В кінці гри написано «Скоро». Більше рівнів. Будь ласка, поспішайте. Люблю цю гру. Я почав все спочатку. Будь ласка, більше рівнів.👍😁😎.
Супер міні нравиця ця гра радою всім грати цю гру
Люблю цю гру, тому що вона дійсно крута та приємна. Є так багато різноманітних смачних страв. На відміну від інших кулінарних ігор, вона не викликає стресу, а забезпечує те, що ви очікуєте. Це абсолютно неймовірно. Хотілося б побачити більше таких ігор.😃
Я так люблю цю гру, що тобі не потрібно готувати 👌❤️❤️❤️🧡🧡🧡🧡❤️❤️❤️💜
Прикро, що мені довелося продовжувати вводити свої дані лише для того, щоб грати в гру, я думаю, що я видалю їх якомога швидше 😡 😡
Спочатку подобається, але звук не дуже хороший 🤦🏼♀️